Frequently Asked Questions

28. Moduli - Partneri
Partneri

U ovom modulu kreirate i uređujete partnere.
U padajućem izborniku, u lijevom kutu, birate jezik za koji dodajete ili mijenjate partnere, ukoliko se radi o višejezičnoj web stranici.
Klikom na image dodajete novog partnera nakon čega Vam se nude opcije:

- Naziv partnera – upisujete naziv partnera kojeg dodajete ili mijenjate naziv već postojećeg partnera, ukoliko ga treba mijenjati
- Ključne riječi za tražilicu - u polje upisujete riječi koje su relevantne za partnera. Birajte riječi koje bi potencijalni klijenti pretraživali na tražilicama, jer su bitne za SEO, odnosno rangiranje Vaše stranice. Pišu se malim slovima, razdvojene zarezom
- SEO adresa - u polje kopirate naziv partnera koji će se ispisivati u adresnoj traci, u nastavku Vaše domene. Bitna je za SEO, odnosno rangiranje Vaše stranice na Google-u.
- Opis stranice – u polje unosite kratki tekst koji opisuje sadržaj navedenog partnera, koji će se ispisivati kao tekst ispod naziva stranice na Google-u.

Kad ste ispunili ova polja klikom na image dobiti ćete dodatne opcije:

DETALJI PARTNERA
- Pozicija - u polje upisujete broj koji određuje na kojoj poziciji će se nalaziti partner, odnosno kojim redoslijedom će se prikazivati. Najbolje je da pozicije unosite na sljedeći način (10, 20, 30... kako biste kasnije mogli između dodavati dodatne partnere)
- Slika – klikom na Browse birate sliku sa računala sa logotipom partnera koja će se prikazivati na stranici
- Web adresa – link na web stranicu partnera

POSTAVKE SADRŽAJA
- Pristup sadržaju – u padajućem izborniku birate koji tip korisnika će imati pristup partneru
- Podstavka od – u padajućem izborniku možete odabrati ukoliko se radi o skupini partnera, kojoj glavnoj skupini pripada. Ukoliko želite da partner kojeg kreirate bude glavna skupina, nećete odabrati niti jednu opciju, na taj način ćete kreirati glavnu skupinu partnera, kojoj kasnije možete pridruživati pripadajuće partnere
- Status – u padajućem izborniku birate hoće li partner biti objavljen ili ne, odnosno hoće li se prikazivati ili ne

OSTALI PODACI (informativni podaci kreirani automatski od strane CMS sustava)
- Kreirano – kada je partner kreiran
- Ažurirano - kada je partner ažuriran
- Izmjene izvršio – koji korisnik je radio izmjene
- Korisnikova IP adresa – korisnikova IP adresa

Nakon svake izmjene kliknuti na image za spremanje, te image za povratak na stranicu prije. Nakon kreiranja partnera možete pogledati image, mijenjati imagei brisati image.


 Last updated Mon, 04. Jul 2016. 17:33

Please Wait!

Please wait... it will take a second!